Door de coronamaatregelen zien wij ons genoodzaakt om inschrijvingen voorlopig digitaal te doen. Uiteraard nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact om uw digitale inschrijving officieel te maken en u van verdere informatie te voorzien.

Digitaal inschrijven? klik hier.

Extra informatie nodig? klik hier.

Infomomenten?

Tijdens onderstaande contactdag zal ons inschrijvingsteam u ontvangen en u meer informatie bezorgen over het atheneum Alicebourg. Tevens is er dan een mogelijkheid om een persoonlijk gesprek te hebben en uw zoon/dochter eventueel al aan te melden voor het nieuwe schooljaar 2020-2021.

Gezien de coronamaatregelen hebben wij dit jaar voor u een digitale opendeurdag uitgewerkt. Tijdens deze virtuele tour krijgt u een beeld van onze school en heeft u de kans om vragen te stellen. 

Op zondag 28 juni 2020 organiseren we onze infomiddag van 13u00 tot 16u00U kunt dan bij ons inschrijvingsteam terecht voor een persoonlijk gesprek via chat of videogesprek. 

Indien u verhinderd bent op deze datum dan kunt u steeds naar school bellen op het nummer 089/71 49 49 voor een afspraak op een andere datum.

Inschrijven?

  • Voor een inschrijving in het eerste leerjaar secundair onderwijs vanaf de eerste schooldag in maart.
  • Voor een inschrijving van het 2de leerjaar tot het diplomajaar vanaf de eerste schooldag na de paasvakantie.
  • Tijdens onze infomiddag van zondag 28 juni van 13u tot 16u: ons team staat klaar voor een persoonlijk gesprek of rondleiding op maat.
  • Tijdens de zomervakantie:
    • Van woensdag 1 juli 2020 tot en met vrijdag 03 juli 2020 telkens van 9u tot 16u (op woensdag enkel voormiddag)
    • Vanaf maandag 17 augustus elke weekdag van 9u tot 16u (op woensdag enkel voormiddag)